Rijbaan Steenweg Engsbergen terug vrij

Goed nieuws, de werken op het stuk Steenweg Engsbergen op het grondgebied Scherpenheuvel-Zichem zijn sneller dan gepland uitgevoerd.

Meer info

Foutje in Stadsinfo over de seniorendagen

Seniorendagen

In het gemeentelijk infoblad Stadsinfo is door een fout van onze diensten verkeerde informatie gepubliceerd over de seniorendagen. Onze excuses voor deze vergissing!

De seniorendagen gaan dit jaar door op dinsdag 8 oktober, woensdag 9 oktober en donderdag 10 oktober. De inkom bedraagt 10 euro.

 

Meer info

Het OCMW zoekt poetshulpen

Vacature OCMW

Het OCMW is op zoek naar enthousiaste collega’s om de dienst poetshulp te versterken. Je werkt bij de mensen thuis en je staat in voor het onderhoud van hun woning. Je werkt meestal in de voormiddag van 8 tot 12 uur en op woensdag van 9 tot 12 uur. Zo kan je je job goed combineren met je gezin.

Meer info

Vacature OCMW

Vacature OCMW

Het OCMW is op zoek naar enthousiaste collega’s om de dienst facilitymanagement te versterken. Je voornaamste taken zijn het onderhouden van gebouwen en wagenpark, het verlenen van logistieke ondersteuning en het vervoeren van personen met een handicap naar activiteiten.

Meer info

Telefoonnummer politiepost wijzigt

Vanaf 2 september wijzigt het telefoonnummer van de politiepost van Scherpenheuvel. Je kan de politie vanaf dan bereiken via 013 78 08 10.

Meer info

Integratie stad en OCMW krijgt vorm

verhuis

Stad en OCMW hebben al heel wat stappen gezet op weg naar integratie. Enkele diensten zullen vanaf maandag 2 september ook effectief fysiek samenzitten in het stadhuis.

Meer info

Code groen in bos- en natuurgebieden

Het Agentschap Natuur en Bos heeft beslist om in Vlaams-Brabant terug te schakelen naar code groen in de bos- en natuurgebieden. Er is geen bijzonder risico op brand in de natuurgebieden. 

 

Meer info

Gratis praktijkles zomersnoei van hoogstamfruitbomen

gratis praktijkles zomersnoei hoogstamfruitbomen

Een boomgaard aanplanten is één ding. Het onderhoud ervan is vaak een hinderpaal voor veel mensen. En wat te doen met oudere fruitbomen? Daarom organiseren we naar jaarlijkse gewoonte samen met de Nationale Boomgaardenstichting een gratis praktijkles 'Zomersnoei van hoogstamfruitbomen'.

Meer info

Wij zoeken duurzame helden!

Ben jij in je dagelijkse leven (in je job, je hobby, je vereniging) bezig met thema’s als armoede, gezondheid, welzijn, milieu, energie, onderwijs, vrede, gelijkheid, consumptie, mondiale samenwerking? Dan ben jij ongetwijfeld een Duurzame Held!

Of is je buurman actief in meerdere verenigingen? Raapt je zoon regelmatig zwerfvuil in de straat? Stimuleert je werkgever fietsen bij zijn werknemers? Zet de leerkracht zich in voor ontwikkelingswerk? Nomineer hen nu als Duurzame Held!

Meer info

Code geel in bos- en natuurgebieden

Het Agentschap Natuur en Bos heeft beslist om vanaf vandaag terug te schakelen naar code geel in de bos- en natuurgebieden. Het risico op bosbrand is licht verhoogd.

Meer info

Pagina's