Wat te doen bij warm weer?

Die warme dagen. We verlangen er met zijn allen elk jaar opnieuw naar. Maar dat lekkere weer heeft soms minder prettige gevolgen.

Meer info

Kermis in Scherpenheuvel en Schoonderbuken

De zomerkermissen van Scherpenheuvel en Schoonderbuken komen er weer aan. Beide gaan van start op zaterdag 27 juli.

Meer info

Doe mee aan de communicatiemeting van stad en OCMW Scherpenheuvel-Zichem en maak kans op een mooie prijs!

Graag willen we je in de toekomst nog beter informeren. Samen met onderzoekscentrum Memori, onderdeel van Thomas More Mechelen, polsen we naar jouw mening. Daarom vragen we een stukje van je tijd om onze enquête in te vullen.

Meer info

Vacature

We werven een voltijds diensthoofd grondgebiedszaken (A4a-A4b) (m/v/x) in statutair dienstverband aan. Ook leggen we een wervingsreserve met geldigheidsduur van 3 jaar aan.

Meer info

Oproep medewerking Beleef 25/08/19

logo Beleef 2019

Laat ons samen Scherpenheuvel-Zichem beleven!

Meer info

1 dag niet: Laat je enkel verrassen op vakantie

Op 19 juni zal de eerste Europese actiedag plaatsvinden. Op deze dag zullen wij woningdiefstallen voor het eerst bestrijden op Europees niveau.
Gedurende de week van 17 tot 23 juni 2019 slaan burgers, gemeenten, politie en zelfstandigen voor de eerste keer op Europees niveau de handen in elkaar om de nadruk te leggen op inbraakpreventie. Veilig wonen kan alleen slagen als we hierin samen investeren.

 

Meer info

De mooiste gemeente is er één met mooimakers.

iedreen is mooimaker

Iedereen leeft, woont, werkt en beweegt graag in een propere buurt. Dit kan al door simpelweg je afval in de vuilnisbak te gooien en je omgeving proper te houden. Een kleine daad met groot resultaat. Samen met jou kijken we uit naar een mooie zomer! Alvast heel erg bedankt aan alle mooimakers.

Bestel nu je gratis raamposter of kom deze afhalen in het stadhuis.

Meer info

Wees niet gek, doe de tekencheck.

controle op tekenbeten

Het is belangrijk om steeds te controleren op een tekenbeet. Indien je een teek opmerkt die vastgehecht zit in de huid, is het belangrijk om deze zo snel als mogelijk te verwijderen. Na het verwijderen van de teek is het aangewezen om gedurende 1 maand de plaats van de tekenbeet in het oog te houden.

Meer info vind je op ziek door een tekenbeet?

Meer info

Kringloopweekend 2019 komt eraan!

Vlaco Kringloopweekend 2019

Ontdek er meer over tijdens één van de 170 Kringloopweekend-activiteieten, van eind mei tot eind juni. Check de initiatieven in jouw buurt op www.kringloopweekend.be

Meer info

Pagina's