We zoeken jobstudenten!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten om in de grote vakantie onze diensten te versterken.

Meer info

Recyclagepark gesloten donderdag 26 april 2018

Recyclagepark gesloten

Opgelet: omwille van een algemene opleiding voor de parkwachters is het recyclagepark uitzonderlijk gesloten op donderdag 26 april .

Meer info

Het OCMW werft aan

Het OCMW is op zoek naar een halftime administratief medewerker (m/v/x) in contractueel dienstverband. Ze leggen ook een wervingsreserve van drie jaar aan.

Meer info

Inzamelactie pesticiden op het recyclagepark

actie kleine daad, groot resultaat

In samenwerking met de Vlaamse Milieumaatschappij roepen we onze inwoners op om (restjes) pesticiden naar het recyclagepark te brengen en voortaan hun tuin, terras of oprit te lijf te gaan met gezonde en goedwerkende alternatieven. Wie ze op het recyclagepark binnenbrengt tussen 21 en 28 april, krijgt in ruil van de VMM en EcoWerf een voegenborstel of andere attentie (zolang de voorraad strekt).

Meer info

Buitenspeeldag 2018

Op woensdag 18 april 2018 is het weer zover! Een nieuwe editie van de Buitenspeeldag!

Meer info

Bekendmaking vacature ijskramen aan de abdij te Averbode

In Averbode zijn er twee standplaatsen vacant.

Meer info

Dag van het Dierenwelzijn

Dag van het dierenwelzijn

Zondag 15 april 2018 van 13:30 u. - 18:00 u.
De Hemmekes, Ernest Claesstraat 34 te 3271 Zichem

Meer info

Vacature

Het stads- en OCMW-bestuur zijn op zoek naar 1 voltijds algemeen directeur (m/v/x) in statutair dienstverband. We leggen ook een wervingsreserve van 3 jaar aan.

Meer info

Opvangcentrum Peeterskasteel sluit eind 2018 de deuren

Het opvangcentrum voor vluchtelingen in het Peeterskasteel in Scherpenheuvel bestaat sinds november 2015. De ministerraad besliste nu om het opvangcentrum tegen eind 2018 te sluiten. Caritas International werkt, met de steun van vele anderen, verder om de bewoners goed op te vangen tot wanneer zij verhuizen.

Meer info

Animatoren zomer 2018

In de zomervakantie organiseert de jeugddienst weer een heleboel activiteiten. Voor de begeleiding van o.a. Knuffelpas, Grabbelpas, Plein op Wielen en onze speelpleinwerking zijn we op zoek naar een heleboel enthousiaste jongeren. 

Meer info

Pagina's