Print

ZAP Nostalgiek

Een combinatie van petanque, springkastelen en muziek zorgen opnieuw voor een veelbelovende editie van de ZAP. Het marktplein van Zichem wordt op zaterdag 14 juli 2018 omgetoverd tot een echt familiegebeuren.

Op het mooiste marktplein van het Hageland wordt een groot petanqueplein aangelegd. Meer dan 20 banen liggen te wachten op de enthousiaste spelers van de regio. Het tornooi start om 13u. Aanmelden moet je voor 12.30u en vooraf inschrijven is aan te raden. De plaatsen zijn beperkt.

Van 14u tot 18u staan de springkastelen te schitteren, staat de ballonclown  je op te wachten en kan je je laten schminken tot een piraat of prinses.

Om 19u30 starten de muziekoptredens op de kiosk met verschillende coverbands.

Threesome is een akoestische band die met rustige covers zorgt voor een leuke sfeer.

De vijfkoppige coverband Les Tousred maakt  de heupen los en de tongen dorstig! Zij brengen hits van toen tot nu. Ze onderscheiden zich van andere bands door hun trompetacts en het eigen maken van elk nummer. Hun muziek is zo aanstekelijk dat je niet kan blijven stilstaan.

FeSteyn sluit de avond af met een 2 uur durende wervelende liveshow. Bekende Nederlandstalige en Engelstalige hits passeren de revue. Deze vijf uitstekende muzikanten zorgen voor ambiance en veel interactie met het publiek. Zanger/entertainer Stijn Schraepen (voorheen PerrOnGeluk) is een artiest in hart en nieren.

De plaatselijke horeca zorgen ervoor dat de sfeer er echt inzit. Elke cafébaas zorgt voor een uitgebreid gamma van streekbieren en trappisten.

Praktisch

Petanque inschrijven via cultuurdienst, 013 35 24 80, marleen.plu@scherpenheuvel-zichem.be