Print

Zaalverhuur

U kan online nagaan of de gewenste zaal beschikbaar is en onmiddellijk een aanvraag indienen. Klik op de groene knop 'zaal reserveren'. Onderaan vindt u een gebruikershandleiding.

U kan ook reserveren via de cultuurdienst, August Nihoulstraat 13-15, Scherpenheuvel, 013 35 24 80,
cultuurdienst@scherpenheuvel-zichem.be Bij reservaties via de cultuurdienst moet u langskomen voor de ondertekening van het contract. Telefonische of reservatieaanvragen per mail worden niet aanvaard. 

Voor de periode van 01.01.2021 tot en met 31.12.2021 wordt voor de gebruikers van categorie A (erkende verenigingen van Scherpenheuvel-Zichem, erkende welzijnsinstanties van Scherpenheuvel-Zichem, onderwijsinstellingen van Scherpenheuvel-Zichem, politieke partijen van Scherpenheuvel-Zichem) volledige vrijstelling toegekend op alle retributies.

Voor de gebruikers van alle andere categorieën (B en C, oa. privépersonen en bedrijven) wordt voor diezelfde periode een vrijstelling van 50 % toegekend op alle retributies.

De volledige vrijstelling en de vrijstelling van 50 % zijn niet van toepassing op Bijlage 1 - Standaardtarieven vervanging keukenmateriaal bij schade of verlies.