Print

Bewegingssessies Kiezel en Druppel

De sportdienst organiseert i.s.m. Huize Levensruimte vzw, Speelpleinwerking Dassenaarde en stad Diest een lessenreeks 'Kiezel en Druppel' voor kinderen geboren van 2010 tot 2012. De lessen gaan door op maandag van 17.15 u. tot 18.15 u. in Dassenaarde, Asdonkstraat 15, 3294 Molenstede.

Dit jaar zijn er twee lessenreeksen:

  • 23 september 2019 tot en met 16 december. € 48
  • 6 januari 2019 tot en met 30 maart. € 48

'Kiezel en Druppel' legt de nadruk op het zelf voelen en ervaren van de eigen houding, stem en uitstraling, werken aan het lichaamsbewustzijn en het bewust worden van een eigen plek binnen de groep. Er wordt gewerkt aan voorwaarden om grenzen in een later stadium (Rots en Water) goed te kunnen aangeven. 

Kinderen leren er aanvoelen wanneer en hoe ze zich kunnen ontspannen, leren hoe ze stevig in hun schoenen kunnen staan en wat ze kunnen uitstralen met hun ogen en stem.  Ze ervaren dat iedereen eigen talenten heeft, leren verschillen respecteren en ontdekken dat ze kunnen kiezen om iets wel of niet te doen.

Kortom, kinderen leren hoe ze zich weerbaar kunnen opstellen en trainen hun sociale vaardigheden.

Je bent sterk.

Je straalt kracht, rust en vertrouwen uit.

Info en inschrijven

Maximum 12 deelnemers per reeks
Er is geen les op Feestdagen en tijdens schoolvakanties

Online

Surf naar https://reservaties.diest.be en maak een account aan via de knop 'registreren'.

Ter plaatse

Ouders die niet beschikken over internettoegang kunnen terecht op de sportdienst tijdens de openingsuren. Inschrijvingen via de sportdienst zijn enkel cash te betalen.

Sportdienst Scherpenheuvel-Zichem
013 61 98 60, sportdienst@scherpenheuvel-zichem.be