Print

Knuffel- en Grabbelpas

Tijdens alle schoolvakanties, behalve de kerstvakantie, organiseert de vakantiewerking van Scherpenheuvel-Zichem allerlei leuke activiteiten voor kinderen van 4 t.e.m 12 jaar onder de vorm van Knuffelpas en Grabbelpas.

Knuffelpas wordt georganiseerd voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Grabbelpas wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Wil je deelnemen aan de georganiseerde activiteiten? Koop dan eerst een pasje aan op de jeugddienst of vraag online een pasje aan via het inschrijvingsprogramma van TicketGang.

Pasje

Knuffel- en Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Na aankoop van het pasje krijg je toegang tot het menu: een unieke combinatie van sport, spel, creativiteit, knutselen, uitstappen, film, theater, circus,...

Het pasje is telkens geldig vanaf de krokusvakantie tot de herfstvakantie. Elk jaar moet je maar 1 pasje kopen. Ben je het pasje kwijt? Dan kan je gratis een nieuw pasje aanvragen op de jeugddienst!

Tijdens elke activiteit worden de kinderen begeleid door een team van enthousiaste monitoren. Elke monitor heeft op voorhand onze basiscursus gevolgd, heeft een brevet van animator of is geslaagd voor zijn opleiding in een pedagogische richting. Uw kinderen zijn dus in goede handen!

Activiteiten

Een overzicht van al de activiteiten is steeds terug te vinden in de vakantiebrochure.

Schrijf je snel in voor een coole workshop, een leuke uitstap of een creatieve knutselactiviteit!