Print

Schatten van Vlieg in Scherpenheuvel-Zichem

Je kan tussen 1 juli en 30 augustus 2020 ook in Scherpenheuvel-Zichem deelnemen aan twee zoektochten van Schatten  van Vlieg. 

Schatten van Vlieg in de bib

Vlieg heeft een schat verstopt in de bibliotheek. Deze zoektocht kan je volledig doen vanuit je eigen huiskamer. Surf naar de facebookpagina van de bibliotheek en doe de digitale zoektocht.

 

Waar is Ben?

Wie is Ben? Iedereen die al eens op de jeugddienst of in Baloe kwam, kent zeker ‘onze Ben’.

Ben verstopte zich deze zomer samen met Vlieg op verschillende locaties in onze stad.

Hier verbergen mooie raamtekeningen stukjes van de puzzel die de schattenjagers moeten zoeken. Daar! yes! Wow! Klanken van jolijt gaan weerklinken op deze kleurrijke speurtocht. 

Het antwoordenformulier van de zoektocht 'Waar is ben? kan je hieronder downloaden en afprinten. We willen je ook het formulier opsturen met de post, als je ons een mailtje met je contactgegevens stuurt (cultuurdienst@scherpenheuvel-zichem.be">cultuurdienst@scherpenheuvel-zichem.be).  

Lever nadien je ingevuld formulier in bij de dienst toerisme, Basilieklaan 16 in Scherpenheuvel om je geschenkje te ontvangen. Is de dienst toevallig gesloten, deponeer dan je formulier in de brievenbus van de dienst toerisme. Je krijgt steeds een klankboekje en een geschenkje opgestuurd. In de klankboekjes vind je een unieke code. Als je deze code invoert op www.uitmetvlieg.be/schattenjacht maak je kans op nog meer mooie prijzen.

We hebben ook een fietstocht uitgewerkt die je eventueel kan volgen. Deze fietstocht is 28 km lang en brengt je via een lus langs de 10 locaties. De fietstocht is afgepijld.