Print

Schatten van Vlieg in Scherpenheuvel-Zichem

Hoe ruikt het in Scherpenheuvel-Zichem?
 

Zoek tussen 1 juli en 31 augustus naar een van de Vlieg-schatten.  Volg je speurneus en ga samen met Vlieg op geuravontuur. Vind jij een schatkist, dan beleef je een heus geuravontuur én maak je kans op prachtige prijzen.

Vlieg heeft deze zomer terug vijf schatkisten verstopt in onze gemeente! Er is een schat verstopt in de bibliotheek in Averbode, in Huize Ernest Claes in Zichem, in de Maagdentoren van Zichem, in één van de winkels/tavernes van Scherpenheuvel en ….. Elke zoektocht is apart, maar als je meedoet aan de fiets-Vliegzoektocht vind je de vijfde schatkist. Dit jaar is de fiets-Vliegzoektocht in een nieuw kleedje gestoken en kan je aan de hand van een interactieve app op je smartphone op zoek gaan naar de schat.

Per zoektocht krijg je een sticker op je spaarkaart. Elke speurneus krijgt ook een leuke verrassing. Heb je vier van de vijf schatten gevonden? Dien je spaarkaart in en maak zo kans op 1 van de 20 gratis tickets voor de familievoorstelling  't Is altijd wat in mijn habitat van Radio Oorwoud  in gc den egger op zondag 24 september om  14u.

  • Bibliotheek, Westelsebaan 134, Averbode
  • Museum Huize Ernst Claes, Ernest Claesstraat 152, Zichem
  • Zoektocht Scherpenheuvel, zoektocht Maagdentoren en fiets-Vliegzoektocht is te verkrijgen bij de dienst Toerisme, Basilieklaan 16, Scherpenheuvel

Schatten van vlieg ... op de fiets met de vliegapp

Schatten van vlieg ... in Scherpenheuvel

Schatten  van vlieg ... in de maagdentoren in Zichem

Schatten van vlieg ... in huize Ernest Claes

Schatten van vlieg ... in de bibliotheek