Dienstverlening

Eind vorig jaar brak in China een nieuw coronavirus (Covid-19) uit. Intussen bereikte het virus ook ons land. De Belgische gezondheidsautoriteiten doen er alles aan om ieders gezondheid te beschermen. 

Heb je nog vragen? Surf naar https://www.info-coronavirus.be/nl/ of bel 0800/14.689.

Aangepaste dienstverlening en werken op afspraak

Coronavirus

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus te verlengen tot en met 3 mei. 

Al onze diensten zijn vanaf maandag 20 april terug telefonisch of via mail bereikbaar. U kan ook langskomen voor dringende zaken. Daarvoor maakt u eerst een afspraak.

Meer info

Bibliotheek wordt afhaalbibliotheek

Om deze moeilijke coronatijden toch een beetje aangenaam door te brengen en wat te ontspannen zal de bibliotheek vanaf maandag 23 maart fungeren als “afhaalbibliotheek”.

Meer info

Wat met de buitenschoolse kinderopvang? (13 maart - 14.16 u.)

Coronavirus

​Door de opschorting van de lessen in de scholen, vraagt u zich ongetwijfeld af wat dit voor de buitenschoolse kinderopvang betekent. De werking van de buitenschoolse kinderopvang blijft gegarandeerd in deze periode.

Dit betekent dat kinderen die binnen de schooluren op school opgevangen worden, ook gebruik kunnen maken van de voor- en naschoolse opvang.

Meer info