Maart 2018: maand van het bevolkingsonderzoek dikkedarmkanker

Vroegtijdige opsporing biedt de beste bescherming tegen dikkedarmkanker. Doe van je 55ste tot en met je 74ste elke twee jaar de stoelgangtest.

Meer info

Let’s Do it for Oxfam!

Stap mee tegen ongelijkheid en armoede!

Meer info

Grote jeugdenquête

Wat vinden kinderen en jongeren belangrijk? Waar moet er meer aandacht voor zijn? Wat missen ze? Wat is er goed? Waar moet er de komende jaren meer op worden ingezet?

Meer info

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

Kom dan naar de zitdag van de belastingdienst. Deze gaat door op dinsdag 29 mei van 9 tot 11.30u. en van 13 tot 15u. in GC den egger in Scherpenheuvel.

Meer info

11/2: download de app 112 BE

Zondag 11/02/2018 gaat zoals elk jaar de Europese 112-dag door. Het thema in België voor 2018 is: download de app 112 BE! Als je met deze hulpverleningsapp naar de noodcentrales belt, stuurt deze je gegevens door naar de operator, zodat deze meteen te zien krijgt wie je bent, waar je bent en eventuele medische info. Verder kunnen de operatoren een chatfunctie activeren als dit nodig is. Deze chatfunctie wordt bovendien automatisch geactiveerd bij mensen die hebben aangevinkt dat ze doof of slechthorend zijn of een spraakgebrek hebben.

Meer info

Vacatures

We zijn op zoek naar 1 voltijds ploegbaas gebouwen en groen (m/v/x) (D4-D5) in statutair dienstverband. We leggen ook een wervingsreserve van 3 jaar aan.

Wij zoeken ook 3 halftijdse begeleid(st)ers (m/v) (C1-C2) voor de buitenschoolse kinderopvang met vervangingsovereenkomst. Er wordt eveneens een wervingsreserve met geldigheidsduur van 3 jaar aangelegd voor vervangingsopdrachten.

 

Meer info

Bekendmaking vacature seizoenskramen rond de basiliek.

In Scherpenheuvel zijn er twee standplaatsen vacant:

  • een seizoenskraam (SK1) voor specialiteit streekproducten op het Isabellaplein;
  • een seizoenskraam (SK2) voor specialiteit restcategorie eveneens op het Isabellaplein.

De kandidaturen worden hetzij bij brief neergelegd tegen ontvangstbewijs, hetzij bij ter post aangetekend schrijven tevens tegen ontvangstbewijs, hetzij op een duurzame drager (e-mail, fax) tegen ontvangstbewijs gericht aan de gemeente.

Inschrijvingstermijn: uiterlijk 22 februari 2018.

 

Meer info

Belangrijk bericht i.v.m. reispassen!

Door een onvoorziene exponentiële toename van de aanvragen voor Nederlandstalige reisdocumenten voor vluchtelingen in januari zal de paspoortproductie in de loop van deze week namelijk door zijn voorraad heen geraken.

Hierdoor kan de afleveringtermijn voor Nederlandstalige reisdocumenten voor vluchtelingen tijdelijk oplopen tot een drietal weken.

De afleveringstermijn voor het paspoort voor Belgen blijft ongewijzigd nl. maximum 6 werkdagen.

Meer info

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

Nog een dikke week en het is zover: de start van ‘Tournée Minérale’! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor: alcohol, ook als je weinig drinkt, heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van je gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel. Ga dus de uitdaging aan!

Meer info

Inschrijvingen krokusvakantie 2018

De inschrijvingen voor de krokusvakantie gaan van start op maandag 22 januari vanaf 18.00u.

Meer info

Pagina's