uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteitenMeer info

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

Bij hitte, regen of vrieskou zijn de ophalers dagelijks op de baan om jouw afval op te halen. En ook op de parkwachters kan je altijd rekenen. Tijd dus voor een dikke dankjewel. Daarom kroop Kamagurka in zijn pen en maakte een tekening voor de Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter. En met die tekening kan jij van 18 tot en met 24 november ‘dankjewel’ zeggen.

Meer info

Ratten voorkomen en bestrijden.

ratten

De stadsdiensten krijgen vaak de vraag om aan rattenbestrijding te doen. Wat kan je zelf doen om te voorkomen dat ratten zich in je buurt vestigen? Wat doe je als je toch ratten opmerkt?

Meer info

Wintertips

wintertips water

Bij langdurige vrieskou kunnen je watermeter of leidingen bevriezen. Hoe hou je je waterleidingen en -meter vorstvrij en wat doe je als ze toch bevroren zijn? Lees hier onze wintertips om jouw installatie tegen vorst te beschermen.

 

 

Meer info

Hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant: begroting 2020

brandweer

In zitting van 23 oktober 2019 keurde de zoneraad de begroting 2020 gewone en buitengewone dienst van de Hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant goed.

Meer info

Heb jij een knappe sportieve prestatie geleverd dit jaar?

Oproep aan alle sporters die in aanmerking komen voor huldiging op de kampioenenviering!

Gelieve vóór 6 januari je aanvraagformulier op de sportdienst te bezorgen samen met de nodige bewijsstukken en documentatie (foto en/of filmpje) van de behaalde kampioenstitel of geleverde uitzonderlijke prestatie.

Meer info
Alle nieuwsberichtenMeer info