Print

Start ticketverkoop GC den egger seizoen 2019-2020

De trouwe abonnees van GC den egger ontvangen rond deze tijd de spiksplinternieuwe brochure met het nieuwe programma van seizoen 2019-2020 in primeur thuis in de bus.

Geen abonnee en benieuwd naar het nieuwe egger-aanbod? Haal de brochure vanaf 18 mei af op het secretariaat van GC den egger of stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@denegger.be en we sturen met veel plezier een brochure op naar je thuisadres. Vanaf 17 mei zal het programma ook online terug te vinden zijn op de website www.denegger.be.

Je abonnement bestellen voor seizoen 2019-2020 kan vanaf zaterdag 25 mei om 9 uur op twee manieren: online of ter plaatse met de bestelbon.

Dankzij het nieuwe bestelplatform Ticketmatic, dat onder andere in Diest en Aarschot al zijn gebruiksgemak bewezen heeft, wordt het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent. Klik op de knop 'BESTEL JE ABONNEMENT' op www.denegger.be en maak je keuze uit het aanbod. In onderstaande video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je vanaf 25 mei op de vlotste en snelste manier een abonnement bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!

Als je geen computer hebt, kan je op 25 mei tussen 9 uur en 13 uur je abonnement ter plaatse aankopen aan de hand van de ingevulde BESTELBON uit de brochure (de aanvragen worden ter plaatse door ons baliepersoneel verwerkt in volgorde van ontvangst). Bestellingen van abonnementen per telefoon, e-mail of post worden pas verwerkt vanaf dinsdag 28 mei om 13 uur.

Losse tickets zijn te koop vanaf dinsdag 4 juni, vanaf 9 uur ter plaatse of vanaf 13 uur online, telefonisch of per mail.