Print

Nomineer JOUW sportvrijwilliger

“We kennen ze allemaal: de supporters aan de zijlijn, de helpende handen binnen het verenigingsleven, de vrijwilligers dag en nacht in de weer binnen onze sportclubs.  Sport Vlaanderen wil de duizenden vrijwilligers in the picture brengen in kader van de Week van de Vrijwilliger!  Onze stad lanceert dan ook de oproep om ook onze lokale vrijwilligers een podium te geven.  Ze verdienen namelijk allemaal een plaats in deze eregalerij”.

Jij kan JOUW sportvrijwilliger eren door hem of haar te nomineren!

Sporten is het mooiste wat er is, toch? Het geeft energie, bezorgt tonnen plezier en het houdt ons in beweging. Maar voor één keer willen we ook stilstaan: stilstaan bij iedereen die het mee mogelijk maakt om te sporten in clubverband namelijk de duizenden vrijwilligers.

Hun passie maakt het verschil! Of ze nu momenteel thuis zitten of op de club, ze blijven zich 100% geven voor de sport. Ook al is dat vandaag de dag niet evident. Vrijwilligers verdienen meer dan ooit een moment in de spotlights. Die wil Sport Vlaanderen samen met VSF en ISB, hen geven tijdens de Week van de Vrijwilliger, van 27 februari tot en met 7 maart. Met o.a. een paginagrote eregalerij in Het Laatste Nieuws.  Om die te vullen, hebben we jouw hulp nodig.

Er werken zeker topvrijwilligers in jouw sportclub. Jij kan helpen om hen te eren, door hen te nomineren.

Nomineer JOUW sportvrijwilliger! 😉