Print

Maatschappelijk werker (B1-B3) (m/v/x) - aanleg wervingsreserve

Je helpt de maatschappelijke dienstverlening te verzekeren zodat elke inwoner een menswaardig leven kan leiden.Je zorgt voor de opvang en begeleiding van cliënten en ondersteunt hen in het verminderen of wegwerken van hun problemen. Je bouwt professionele samenwerkingsrelaties op met hulpverleners, instanties en organisaties buiten het OCMW om de hulpverlening aan de cliënt te bevorderen en af te stemmen. Je speelt nuttige informatie aan het diensthoofd sociale dienst door om het hulpverleningsaanbod te optimaliseren, bij te sturen of uit te breiden.Je voert diverse administratieve taken uit eigen aan de hulpverlening, om de hulpverleningsprocessen zo correct, snel en adequaat mogelijk te laten verlopen.

Bij een statutaire betrekking bedraagt de proeftijd 12 maanden.

Voorwaarden

Je hebt een bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, een bachelor in de sociale gezondheidszorg of een gelijkgesteld diploma.

Je legt een recent (max. 3 maanden oud) uittreksel uit het strafregister (model 595 Sv.) voor, je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, je hebt een rijbewijs B en je slaagt voor de selectieprocedure.

Wat bieden we?

  • een uitdagende functie met verantwoordelijkheid
  • maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en fietsvergoeding in het kader van woon-werkverkeer.
  • interessante verlofregeling van 35 vakantiedagen
  • een geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van € 29.529,36
  • relevante ervaring wordt gewaardeerd

Meer info?

Bij de dienst HRM: selecties@scherpenheuvel-zichem.be of 013 35 24 42

Interesse?

Bezorg je kandidatuur per post of tegen ontvangstbewijs uiterlijk 04.03.2020 aan het vast bureau , A. Nihoulstraat 13-15 in 3270 Scherpenheuvel-Zichem. Sollicitaties per mail worden niet aanvaard.