Print

Let’s Do it for Oxfam!

Stap mee tegen ongelijkheid en armoede!

                                          

Zondagssporter of topatleet, verleg je grenzen en steun de projecten van Oxfam wererldwijd. Doe mee met vrienden, familie of collega’s. De uitdagingen die Oxfam-Solidariteit voorstelt, slepen je mee in een buitengewoon solidair en sportief avontuur.

                                                          

 

Deze pittige tocht van 42 kilometer op een historisch parcours loopt dwars door de Westhoek. Overtuig drie dappere vrienden, collega’s of familieleden en zamel minstens 750 euro in voor mensen in conflictgebieden wereldwijd. Een mooi eerbetoon voor de vele burgers en soldaten die in deze streek het leven lieten na de Eerste Wereldoorlog.

Zaterdag 19 mei 2018

www.oxfampeacewalker.be

                                                         

Voor wie niet terugschrikt voor een sportieve uitdaging en het hart op de juiste plaats draagt, is Oxfam Trailwalker dé kans op eeuwige roem. Oxfam Trailwalker vindt plaats in de Hoge Venen, een van de machtigste natuurgebieden van het land. Elk team zamelt vooraf minstens 1.500 euro in. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: wij geven je tal van tips voor een geslaagde voorbereiding. Een enthousiaste schare supporters begeleidt je tijdens de tocht.

25-26 augustus 2018

www.oxfamtrailwalker.be