Print

Infosessie 'Partners in Parenting'

Via het project 'Partners in Parenting' trachten we kinderen die in onze gemeente die in een leefgroep verblijven de kans te bieden om de warmte van een gezinscontext te ervaren. De kinderen verblijven soms voor korte, maar dikwijls ook voor langere tijd in de leefgroep. Niet elk kind dat in een leefgroep verblijft heeft de kans om terug te keren naar huis. Voor deze kinderen zoeken ze naar gezinnen die deze kinderen af en toe een veilige thuishaven willen bieden. 

In kader van 'Partners in Parenting' (P&P) werkt Pleegzorg Vlaams-Brabant & Brussel in onze gemeente samen met Huize Levensruimte (Averbode) . Deze organisatie heeft  ruime  ervaring in het werken met kwetsbare kinderen en gezinnen. Zij geloven sterk in de kracht van pleegzorg en zetten daarom samen hun schouders onder dit bijzondere project.

Infoavond

Ben je geïnteresseerd om je te engageren om voor langere tijd een kind in een kwetsbare situatie een veilige thuis en familiale context te bieden? Schrijf je dan in voor de infoavond!

Wanneer? 24 januari 2022 van 19:30 tot 21:30

Waar? Huize Levensruimte, Pater De Grootstraat 6, 3271 Averbode

Ik schrijf me in voor de infoavond!

Op de infoavond krijg je meer informatie over wat Partners in Parenting (P&P) precies is en wat er van een opvanggezin verwacht wordt. We delen verhalen en ervaringen van P&P-gezinnen én van P&P-begeleiders.

De infoavond is gratis en geheel vrijblijvend. Inschrijven is wel verplicht.