Print

Animatoren en hoofdanimatoren zomer 2017

In de zomervakantie organiseert de jeugddienst weer een heleboel activiteiten. Voor de begeleiding van o.a. Knuffelpas, Grabbelpas, Plein op Wielen en onze speelpleinwerking zijn we op zoek naar een  heleboel enthousiaste jongeren.

  • Ben je minstens 16 jaar? Heb je een animatorattest of ben je in het bezit van een ander attest? Ben je in de zomervakantie minstens 2 weken beschikbaar? Kan je goed met kinderen overweg en ben je creatief ingesteld? Ben je een echte speelvogel of een knutselfreak? Dan kom je in aanmerking als animator!
  • Ben je minstens 18 jaar? Ben je in het bezit van een attest van hoofdanimator of heb je een ander attest? Ben je in de zomervakantie minstens 4 weken beschikbaar? Heb je een rijbewijs B? Denk je dat je een groep enthousiaste animatoren de baas kan? Kan je vlot met kinderen en andere jongeren overweg? Dan ben jij de hoofdanimator die we zoeken!

De volledige voorwaarden kan je hier terugvinden.

Animatoren krijgen telkens een vrijwilligersvergoeding van € 33,36 per volledig gewerkte dag, hoofdanimatoren worden aangesteld als jobstudent.

Kandidaturen kunnen tot en met vrijdag 24 maart 2017 ingediend worden op de jeugddienst, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel. Kandidaturen zijn vergezeld van het inschrijvingsformulier, kopies van de nodige attesten en een uittreksel uit het strafregister: model art. 596.2 Sv. Enkel volledige kandidaturen worden in overweging genomen.

Het inschrijvingsformulier kan je bekomen op de jeugddienst in het stadhuis of kan hieronder downloaden.

Het uittreksel uit het strafregister kan je verkrijgen op de dienst bevolking in het stadhuis. Hou rekening met een aflevertijd van één week!

Deelnemen aan het vormingsaanbod van de jeugddienst (EHBO en/of spel - en speltechnieken) is een pluspunt.

Info:

Robin Struys, jeugddienst, 013 35 24 71 of jeugddienst@scherpenheuvel-zichem.be

Annelies De Ruyter, vakantiewerking, 013 35 24 70 of vakantiewerking@scherpenheuvel-zichem.be

Ook voor de paasvakantie zijn we nog op zoek naar animatoren!

Heb je hiervoor interesse, neem dan snel contact op.