Print

1 voltijds interne preventieadviseur (B1-B3) (m/v/x) - contractueel

Je bent verantwoordelijk voor de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk binnen stad en OCMW van Scherpenheuvel-Zichem. Je geeft advies over de toepassing van de wettelijke en reglementaire bepalingen betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en alle andere preventiemaatregelen. Je bent verantwoordelijke voor het preventiebeleid en je stelt o.a. een globaal preventieplan en jaarlijks actieplan op en je analyseert werkposten en arbeidsongevallen.

Voorwaarden

Je legt een recent (max. 3 maanden oud) uittreksel uit het strafregister (model 595 Sv.) voor, je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, je hebt een rijbewijs B en je slaagt voor de selectieprocedure.

Je hebt een bachelorsdiploma of gelijkgesteld en beschikt over de aanvullende vorming van niveau II, zoals bepaald in de codex over het welzijn op het werk, boek II, Titel 4 .

Wat bieden we?

  • een uitdagende functie met verantwoordelijkheid
  • maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en fietsvergoeding in het kader van woon-werkverkeer.
  • interessante verlofregeling van 35 vakantiedagen
  • een geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van:€ 29.529.36
  • relevante ervaring wordt gewaardeerd

Meer info:

dienst HRM: selecties@scherpenheuvel-zichem.be of 013 35 24 42

Interesse?

Bezorg je kandidatuur per post of tegen ontvangstbewijs uiterlijk 04.03.2020 aan het college van burgemeester en schepenen, A. Nihoulstraat 13-15 in 3270 Scherpenheuvel-Zichem. Sollicitaties per mail worden niet aanvaard.