Print

Verkeershinder

Wegenwerken Kruispunt Prattenborgstraat en August Nihoulstraat

Omwille van wegenwerken aan het wegdek is van dinsdag 7/8 t.e.m. 7/9 het kruispunt van de Prattenborgstraat en de August Nihoulstraat afgesloten. Dit zorgt voor hinder voor doorgaand verkeer. Gedurende deze periode is er geen verkeer toegelaten op de August Nihoulstraat in de richting van het centrum van Scherpenheuvel (uitgezonderd plaatselijk verkeer).

Verkeer vanuit de Mannenberg en Tiensestraat rijdt:

voor Diest (en Bekkevoort) via de Oude Tiensebaan, Houwaartstraat, August Nihoulstraat en de Frans Smeyersstraat tot Kaggevinne.

Voor den Egger en Colruyt via de Oude Tiensebaan, Michel Janssensstraat en August Nihoulstraat. (Opgelet! Van 8/8 tot 20/9 zijn er nutswerken gaande. Hierdoor is er plaatselijk moeilijk verkeer en een parkeerverbod in de Michel Janssensstraat en de Koning Albertstraat). Terugweg? Volg de August Nihoulstraat tot de Houwaartstraat.

Voor de omgeving achter het zwembad via de Oude Tiensebaan, Houwaartstraat, August Nihoulstraat, Frans Smeyersstraat, Ballaarstraat en Op ’t Hof.

Verkeer vanuit de richting van Diest rijdt:

Richting Aarschot via de Diestsestraat en de Basilieklaan.

Voor den Egger en Colruyt via de Diestsestraat, Basilieklaan, Oude Tiensebaan en August Nihoulstraat. (Opgelet! Van 8/8 tot 20/9 zijn er nutswerken gaande. Hierdoor is er plaatselijk moeilijk verkeer en een parkeerverbod in de Michel Janssensstraat en de Koning Albertstraat).

Op zon- en feestdagen is het centrum van Scherpenheuvel afgesloten, dit tot en met 9 september. Hierdoor rijdt men best via Op ’t Hof, Groenstraat, Eggersberg, August Nihoulstraat, Houwaartstraat en Oude Tiensebaan naar hun specifieke locatie.

Opgelet:

Het centrum (parking Stadhuis, Zuidervest, Noordervest en omliggende straten) en de handelszaken blijven bereiken via de Basilieklaan en de Molenstraat.

In de gehele Eggersberg (richting Scherpenheuvel) en het eerste gedeelte van de Frans Smeyersstraat en de Groenstraat (richting Diest) is eenrichtingsverkeer van toepassing!