Print

Kampioenenviering

Oproep sportkampioenen 2020

2020 is ook op sportief vlak een bewogen jaar.  De coronacrisis houdt vele sectoren in haar greep, waaronder ook het sportgebeuren. Bewegen en sporten bleven evenwel cruciaal voor velen, ook tijdens de lockdowns. Er werd veel gewandeld, gefietst, gelopen en zelfs online gesport. De meeste competities moesten helaas vroegtijdig stoppen en vele wedstrijden gingen niet door.

Ben jij of jouw ploeg toch kampioen geworden in 2020? Laat het ons dan zeker weten. Een echte kampioenenviering zullen we echter niet organiseren, maar de sportraad zal de kampioenen toch op een gepaste manier in de bloemetjes zetten.

Vul voor 18 januari 2021 het aanvraagformulier in én stuur een actiefilmpje van jezelf of je ploeg door naar de sportdienst.

Voor huldiging komen volgende sportkampioenen en/of sporters in aanmerking:

  • Alle inwoners van Scherpenheuvel-Zichem, zowel individuele als groepssporters, die kampioen geworden zijn of een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben (*) in hun sport.
  • Niet-inwoners van Scherpenheuvel-Zichem kunnen enkel gehuldigd worden indien zij kampioen geworden zijn of een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben (*) in een ploegsport bij een sportvereniging uit Scherpenheuvel-Zichem.

(*) Kampioen geworden zijn bij een door Sport Vlaanderen erkende federatie. Andere kampioenen en sporters met een uitzonderlijke prestatie worden door de sportraad geëvalueerd.