Print

Kampioenenviering

Op vrijdag 8 februari 2019 vindt de jaarlijkse kampioenenviering plaats waarbij we de kampioenen van het voorbije sportseizoen in de bloemetjes zetten. We beginnen stillaan met de voorbereidingen om er weer een boeiende avond van te maken voor alle kampioenen en sportliefhebbers in onze stad. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Aanvragen

Om in aanmerking te komen voor de huldiging dien je vóór 7 januari 2019 een aanvraagformulier en de nodige bewijsstukken aan de sportdienst te bezorgen.

Volgende sportkampioenen en/of sporters komen in aanmerking voor huldiging:

  • Alle inwoners van Scherpenheuvel-Zichem, zowel ploeg- als individuele sporters, die kampioen geworden zijn of een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben* in hun sport.
  • Niet-inwoners van Scherpenheuvel-Zichem kunnen enkel gehuldigd worden indien zij kampioen geworden zijn of een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben* in een ploegsport bij een club uit Scherpenheuvel-Zichem.

* Kampioen geworden zijn bij een door Sport Vlaanderen erkende federatie. Andere kampioenen en sporters met een uitzonderlijke prestatie worden door de sportraad geëvalueerd.