Adreswijziging aangeven

Een aangifte van adreswijziging dient binnen de 8 dagen te gebeuren.

Hebt u een kaartlezer? Dan kan u de adreswijziging onmiddellijk doorgeven via de site van het rijksregister. Indien u toch liever de aangifte van uw verhuis laat verlopen via de gemeente, kan u het onderstaande aanvraagformulier hiervoor gebruiken.

Meer info

Bewijs van gezinssamenstelling aanvragen

Hebt u een kaartlezer? Dan kan u het bewijs van gezinssamenstelling onmiddellijk downloaden en afprinten via de site van het rijksregister. Indien u toch liever het bewijs aanvraagt via de gemeente, kan u het onderstaande aanvraagformulier hiervoor gebruiken.

Meer info

Bewijs van leven aanvragen

Hebt u een kaartlezer? Dan kan u het bewijs van leven onmiddellijk downloaden en afprinten via de site van het rijksregister. Indien u toch liever het bewijs aanvraagt via de gemeente, kan u het onderstaande aanvraagformulier hiervoor gebruiken.

Meer info

Bewijs van nationaliteit aanvragen

Hebt u een kaartlezer? Dan kan u het bewijs van nationaliteit onmiddellijk downloaden en afprinten via de site van het rijksregister. Indien u toch liever het bewijs aanvraagt via de gemeente, kan u het onderstaande aanvraagformulier hiervoor gebruiken.

Meer info

Subsidie voor het organiseren van een buurtfeest

Alle inwoners van Scherpenheuvel-Zichem, die gegroepeerd als wijkcomité of inwonersgroep het doel hebben een buurt, straat, wijk, plein, enz. meer leefbaar te maken door de organisatie van een wijk-, buurt- of straatfeest kunnen deze premie maximum twee keer per jaar aanvragen. Deze subsidie kan dus niet door verenigingen, maar wél door buurtcomités aangevraagd worden.

Meer info
Meer info

Contactformulier

Gelieve hieronder uw contactgegevens in te vullen en uw vraag of bemerking te formuleren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Meer info

Pagina's