Print

Bewegingssessies Rots en Water

Je bent stevig als een rots en soepel als water.

Je kan hier zelf voor kiezen!

De sportdienst organiseert i.s.m. Huize Levensruimte een lessenreeks ‘Rots & Water’ voor kinderen en jongeren van 10 tot 13 jaar. De lessen gaan door op maandag van 18.30 u. tot 19.45 u. in zaal Den Cayberg, Lobbensestraat 93B, 3271 Zichem.
  • De lessenreeks loopt van maandag 18 september 2017 tot en met 26 maart 2018. De les gaat niet door tijdens vakantieperiodes en feestdagen

Spelen is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen. Door spel en beweging  gaan kinderen aan de slag rond zelfbeheersing, zelfvertrouwen, leren omgaan met grenzen, zich weerbaar opstellen, op een positieve manier opkomen voor zichzelf.

Rots & Water is een sociale vaardigheidstraining waarin we  al spelend en bewegend met een groep jongeren werken rond sociale vaardigheden.

Het Rots & Waterprogramma biedt die fysieke elementen die nodig zijn om goed gebruik te maken van de krachten in je lichaam. Door je lichaam beter te voelen weet je beter wat er in je omgaat en wat je wel of niet wil.

De focus ligt op het aanleren van een respectvolle houding voor jezelf en anderen. Respect in de dagelijkse omgang met elkaar, maar ook tijdens moeilijke momenten, stressituaties of conflicten.

Je bent sterk.

Je straalt kracht, rust en vertrouwen uit.

Info en inschrijven

  • Maximum 12 deelnemers per reeks
  • Er is geen les op Feestdagen en tijdens schoolvakanties
  • € 94,5 voor 24 lessen

Inschrijven kan vanaf 23 juni 2017.

Online

Klik op de knop 'Inschrijven' aan de rechterkant om naar ons online inschrijvingssysteem te gaan.
Indien je nog geen gezinsaccount hebt, maak je deze best op voorhand aan.

Ter plaatse

Ouders die niet beschikken over internettoegang kunnen vanaf vrijdag 23 juni terecht op de sportdienst tijdens de openingsuren. Inschrijvingen via de sportdienst zijn enkel cash te betalen.

Sportdienst Scherpenheuvel-Zichem
013 61 98 60, sportdienst@scherpenheuvel-zichem.be