Workshop gronden en aarden

Ben je makkelijk uit evenwicht te brengen, lichamelijk en/of mentaal? Merk je op dat je niet altijd ‘aanwezig’ bent? Pieker je veel, ben je veel ‘in je hoofd’? Heb je problemen om aan te voelen wat je lichaam aangeeft? Heb je moeite met grenzen aangeven? Twijfel je vaak? Ben je misschien hoogsensitief en zoek je een houvast om hier – toch al voor een deel – mee om te gaan? Dan is deze workshop ...

Ben je makkelijk uit evenwicht te brengen, lichamelijk en/of mentaal? Merk je op dat je niet altijd ‘aanwezig’ bent? Pieker je veel, ben je veel ‘in je hoofd’? Heb je problemen om aan te voelen wat je lichaam aangeeft? Heb je moeite met grenzen aangeven? Twijfel je vaak? Ben je misschien hoogsensitief en zoek je een houvast om hier – toch al voor een deel – mee om te gaan?
Dan is deze workshop iets voor jou!
In het eerste deel van de workshop zal ik wat uitleg geven over wat gronden en aarden nu precies is en wat de noodzaak van goed geaard te zijn is. We gaan ook kort even de link leggen met de chakra’s. Als belangrijkste deel ga ik verschillende mogelijke manieren aanreiken om te gronden en te aarden. In hoofdzaak zal dit gaan om meditatie en visualisatie, maar ook yoga-oefeningen, affirmaties, edelstenen, aromatherapie en kleurgebruik.
In het tweede deel van de workshop mag je zelf aan de slag gaan! Door middel van een creatieve (boom)tekening in pastelkrijt gaan we op zoek naar hoe het met jou aarding gesteld is. Er is ruimte om te reflecteren over wat jou ‘boom’ jou wil vertellen.
Wij zorgen voor het nodige materiaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Levensatelier Kamala
Kranenburgstraat 10, 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 50.0 Basistarief: 50,00 €
Thema
Creativiteit