Wandelroute Norbertijnenwandeling (9,7 km)

Wandelschoenen aan, picknick in de rugzak? Dan ben je klaar om het Hageland stapvoets te verkennen. Handige wandelgidsen en -kaarten wijzen je de weg naar de mooiste, leukste en lekkerste plekjes. Van bloesem- tot wijnwandeling, van bedevaarts- tot bokkerijderstocht. Wandelgids te verkriigen op toeristische diensten. De wandeling loopt over betonwegjes en veldwegjes. Deze achttien wandellussen ...

Wandelschoenen aan, picknick in de rugzak? Dan ben je klaar om het Hageland stapvoets te verkennen. Handige wandelgidsen en -kaarten wijzen je de weg naar de mooiste, leukste en lekkerste plekjes. Van bloesem- tot wijnwandeling, van bedevaarts- tot bokkerijderstocht. Wandelgids te verkriigen op toeristische diensten.

De wandeling loopt over betonwegjes en veldwegjes. Deze achttien wandellussen zijn goed voor samen 190 km. Je stapt over de vruchtbare bodems van het Brabants leemplateau, over stoere ijzerzandsteenheuvels naar de schrale zandgronden van de Kempen. De provincie Antwerpen is nooit veraf. Leuke provinciesteden vormen een ideaal vertrekpunt: Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Tremelo.

Waar
Norbertijnenabdij Averbode
Abdijstraat 1, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Prijs
€ 6.0
Contact
info@vlaamsbrabant.be
Fax: 016/26.70.11., 016/26.71.68.