Wandelknooppunt fotozoektocht 2017

Via 5 uitgestippelde wandeltochten, verspreid over 5 provincies, laten we deelnemers op een attractieve manier kennismaken met de mooiste plaatsen in België. Een leuk avontuur voor jong en oud waarbij ontdekken, genieten en ontspannen centraal staan.

Deze originele zoektochten zijn een initiatief van Sven Nijs (oprichter wandelknooppunt.be). Via 5 uitgestippelde wandeltochten, verspreid over 5 provincies, laten we deelnemers op een attractieve manier kennismaken met de mooiste plaatsen in België. Een leuk avontuur voor jong en oud waarbij ontdekken, genieten en ontspannen centraal staan.

De zoektochten richten zich op 2 doelgroepen: de wandelaar die graag wat (lichte) competitie inbouwt en de wandelaar die gewoon graag nieuwe streken ontdekt.

De eerste editie ging door in 2015 en werd direct gesmaakt door 564 deelnemers. Er werd in 2016 een vervolg georganiseerd: maar liefst 799 deelnemers schreven zich in. Het concept wordt gesmaakt door de honderden deelnemers, er komt voor 2017 dus een nieuwe editie. De inschrijvingen voor 2017 zijn op dit moment volop bezig. Het belooft weer een fantastische editie te worden...

Door de zeer positieve reacties van onze deelnemers is beslist om ook in 2017 een editie te organiseren. De kostprijs bedraagt 12 euro per inschrijving en er zijn prachtige prijzen te winnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Heel België
nvt nvt, 3271 Averbode
Wanneer
van 01/01/17 tot 31/10/17
Organisatie
wandelknooppunt.be
Prijs
€ 12.0 Basisprijs: € 12