Verdiepingsklas emoties & etherische oliën

Etherische oliën hebben invloed op onze emoties. Vaak roepen bepaalde geuren bepaalde herinneringen op, zoals lavendel je doet denken aan de Provence. Anderzijds kunnen hinderlijke geuren zoals de uitstoten van een fabriek of een gaslek dan weer leiden tot heel wat lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid. Geuren en smaken van planten in de natuur blijven een belangrijke rol ...

Etherische oliën hebben invloed op onze emoties.

Vaak roepen bepaalde geuren bepaalde herinneringen op, zoals lavendel je doet denken aan de Provence.

Anderzijds kunnen hinderlijke geuren zoals de uitstoten van een fabriek of een gaslek dan weer leiden tot heel wat lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid.

Geuren en smaken van planten in de natuur blijven een belangrijke rol spelen in onze gezondheid en in ons leven.

Het succes van de gin tonic bij jong en oud, man en vrouw, is daar met haar kleurige en geurige botanische kruidenmix, de dag van vandaag het bewijs van!

Wil je meer weten over de kracht van etherische oliën op je emoties, dan is deze klas iets voor jou. Van Monday morning blues tot passie! Van traumaverwerking tot innerlijke heling.

Kom de sfeer ‘opsnuiven’ en ontdek tijdens deze klas wat de etherische oliën van doTERRA voor jouw emotioneel welzijn kunnen betekenen.

*Opgelet! normaal kan je enkel aan deze workshop deelnemen als je reeds onze workshop 'Kennismaking met de wereld van etherische oliën' gevolgd hebt. We vragen mensen die de Kennismaking nog niet hebben gevolgd om een uur vroeger te komen. We gaan in het begin van deze Verdiepingsklas kort de nodige uitleg geven over de kwaliteit , zuiverheid en de nodige kennis meegeven zodat iedereen op een gezonde manier de olie kan gebruiken en aan de klas kan deelnemen.Heb je reeds een doterra account ?

Dan willen wij jouw de kans geven om onze klassen gratis te komen volgen. Hiervoor vragen we een eenmalige registratie kost van 10€ Je boekt en betaald de eerste klas met vermelding van uw doterra ID in het veld 'extra opmerkingen', vervolgens krijg je van ons bij aanwezigheid een geprinte registratie code, met deze code kan je dan de volgende klassen gratis boeken.

Indien je zonder geldige reden afwezig bent vervalt uw code en ga je opnieuw moeten registreren voor 10€. Geldige redenen moeten 24 uur voor aanvang van de klas doorgegeven worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Het Snuisterhuis
westelsebaan 133, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Thema
Gezondheid en wellness