Uitgezonderd.: 'Ladies Night'

Iedereen heeft op z’n minst al wel eens gehoord van de filmklassieker The Full Monty. Maar niet iedereen weet dat de komedie Ladies Night van Anthony McCarten en Stephen Sinclair aan de basis ligt van deze kaskraker. Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en ...

Iedereen heeft op z’n minst al wel eens gehoord van de filmklassieker The Full Monty. Maar niet iedereen weet dat de komedie Ladies Night van Anthony McCarten en Stephen Sinclair aan de basis ligt van deze kaskraker.

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg.

Producent Uitgezonderd. verrast opnieuw met een topcast van zes mannen: Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys.

Regie: Manou Kersting

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 22.0 Basistarief: 22,00 €; -21/+60: 20,00 €; ABO: 18,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013 460 650