SUMMERSCHOOL: Groeitraject: kleurenreis doorheen de chakra's (4 dagen)

In dit groeitraject gaan we vier dagen lang dieper in op onze chakra’s. Wat is een chakra? Wat is hun functie? Waar zijn ze gelegen? Waaraan merk je dat je niet in balans bent? Wat is de relatie tussen onze chakra’s en eventuele klachten? Wat kunnen we doen om meer in balans te leven? Etc. Wat kan je verwachten van dit groeitraject? Een gedegen theoretische basis. Hiermee gaan we ook aan de ...

In dit groeitraject gaan we vier dagen lang dieper in op onze chakra’s. Wat is een chakra? Wat is hun functie? Waar zijn ze gelegen? Waaraan merk je dat je niet in balans bent? Wat is de relatie tussen onze chakra’s en eventuele klachten? Wat kunnen we doen om meer in balans te leven? Etc.
Wat kan je verwachten van dit groeitraject? Een gedegen theoretische basis. Hiermee gaan we ook aan de slag in de (creatieve) praktijk: kleuren – geuren – edelstenen – meditaties – visualisaties. Ook zullen we in deze vier dagen onze chakra’s gaan tekenen/schilderen en uitzoeken wat ze ons willen vertellen.
Wat verwacht ik van jou? Een bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, een gezonde openheid naar jezelf. Uiteraard deel je zoveel als je wil (of niet wil) met de rest van de groep. Het basisvertrekpunt is dat het een persoonlijk groeiproces is.

Wij zorgen voor het nodige materiaal. Uiteraard mag je steeds je eigen materialen, inspiratie, schildermaterialen, etc. meebrengen indien gewenst. Dit is echter absoluut geen vereiste.

LET OP: Dit groeitraject is een belevings-traject. We gaan dus minder in op het effectieve technische gebruik van bijvoorbeeld acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt etc. Wel zorgen we tijdens het proces voor de nodige basis waar nodig om bepaalde mediums te gebruiken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Levensatelier Kamala
Kranenburgstraat 10, 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
13/08 om 10:00 | 14/08 om 10:00
Prijs
€ 280.0 Basistarief: 280,00 €
Thema
Creativiteit