Stefaan Timmermans & de Valencianen (Openingsconcert Merodefestival)

Een seizoensopener voor alle zintuigen, met muzikale wandeling, warme maaltijd en concert. Pajottenlander en fluitist/doedelzakspeler Stefan Timmermans (van Fluxus en tal van projecten) is 2 jaar geleden naar Valencia verhuisd en hij is er snel ingeburgerd geraakt in de muzikale scene van die stad. Voor de opening van het nieuwe seizoen komt hij langs met een aantal bevriende muzikanten uit ...

Een seizoensopener voor alle zintuigen, met muzikale wandeling, warme maaltijd en concert.

Pajottenlander en fluitist/doedelzakspeler Stefan Timmermans (van Fluxus en tal van projecten) is 2 jaar geleden naar Valencia verhuisd en hij is er snel ingeburgerd geraakt in de muzikale scene van die stad. Voor de opening van het nieuwe seizoen komt hij langs met een aantal bevriende muzikanten uit zijn nieuwe heimat plus Bert Ruymbeek. En zo’n seizoensopener daar hoort een wandeling, en een uitgebreide heerlijke avondmaaltijd bij.

Met: Andreas Melas (Gr/Valencia, baglama & tsura), Alberto Mateo (Sp/Valencia, oud, gitaar, cumbus & bendir), Bert Ruymbeek (Waasland & van Wör, accordeon), en uiteraard Stefan zelf (Pajottenland/Valencia, op doedelzak, klarinet & blokfluit).

Stefaan speelde eerder al samen met o.a. Carlos Nunez of The Chieftains

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Sint-Pieterskerk
Dorp 1, 3272 Testelt (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
21/09 om 18:30
Organisatie
Prijs
€ 28.0 Basistarief: 28,00 €
Thema
Folk en wereldmuziek