Special Days

Vliegje

Heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie? Sport je graag? Schrijf je dan in voor het G-omnisportkamp ‘Special Days’ van de sportregio Winge-Demervallei van 28 tot en met 30 oktober. Het kamp gaat elke dag door op een andere locatie, namelijk Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem en Diest. Tijdens deze dagen kunnen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking elk op hun manier hun ...

Heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie? Sport je graag? Schrijf je dan in voor het G-omnisportkamp ‘Special Days’ van de sportregio Winge-Demervallei van 28 tot en met 30 oktober. Het kamp gaat elke dag door op een andere locatie, namelijk Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem en Diest.
Tijdens deze dagen kunnen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking elk op hun manier hun spelplezier ten volle tot uiting laten komen. Ze worden doorheen verschillende sporten en activiteiten begeleid, waaronder Funboards, mega-games, kinderboerderij, Lü-interactieve speelwand, zwembadspelen, drums alive en nog veel meer !
Praktisch:
- Deelnameprijs is 20 euro per dag. Je kan inschrijven voor 1, 2 en/of 3 dagen via in.holsbeek.be.
- Verzekering, versnaperingen en medaille inbegrepen
- Max. 20 deelnemers
Meer info vind je in de folder van de Special Days, verkrijgbaar via de sportdienst of op www.scherpenheuvel-zichem.be.
Info:
Sportdienst
013 61 98 60, sportdienst@scherpenheuvel-zichem.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
sporthal Scherpenheuvel
August Nihoulstraat 72, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 20.0 Basistarief: 20,00 €
Reservatie
Thema
Omnisport en andere