Schatten van Vlieg in Scherpenheuvel-Zichem - Waar is Ben?

Vliegje

Wie is Ben? Iedereen die al eens op de jeugddienst of in Baloe kwam, kent zeker ‘onze Ben’. Ben verstopte zich deze zomer samen met Vlieg op verschillende locaties in onze stad. Hier verbergen mooie raamtekeningen stukjes van de puzzel die de schattenjagers moeten zoeken. Daar! yes! Wow! Klanken van jolijt gaan weerklinken op deze kleurrijke speurtocht. Je kan het formulier downloaden op ...

Wie is Ben? Iedereen die al eens op de jeugddienst of in Baloe kwam, kent zeker ‘onze Ben’. Ben verstopte zich deze zomer samen met Vlieg op verschillende locaties in onze stad. Hier verbergen mooie raamtekeningen stukjes van de puzzel die de schattenjagers moeten zoeken. Daar! yes! Wow! Klanken van jolijt gaan weerklinken op deze kleurrijke speurtocht.
Je kan het formulier downloaden op www.scherpenheuvel-zichem.be/toerisme-en-vrije-tijd/evenementen/schatten-van-vlieg-scherpenheuvel-zichem. Steek het antwoordformulier in de brievenbus van de dienst toerisme en je cadeautje wordt opgestuurd. Is de dienst toerisme open, kan je ook direct je cadeautje afhalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Dienst Toerisme
Basilieklaan,16 , 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
Van 1 juli 2020 tot 30 augustus 2020