Relax Kids lessen van 3-9 jaar

Relax Kids lessen starten in september! De lessen gaan door in Averbode op een prachtige locatie. Wat is Relax Kids? Relax Kids is een unieke methode, ontwikkeld door Marneta Viegas in 2001. Aan de hand van zeven stappen worden de kinderen meegenomen in een thema dat aansluit bij hun beleefwereld. Zo komen ze tot ontspanning door middel van beweging, spel, kinderyoga (stretching), onderlinge ...

Relax Kids lessen starten in september!
De lessen gaan door in Averbode op een prachtige locatie.

Wat is Relax Kids?

Relax Kids is een unieke methode, ontwikkeld door Marneta Viegas in 2001.

Aan de hand van zeven stappen worden de kinderen meegenomen in een thema dat aansluit bij hun beleefwereld. Zo komen ze tot ontspanning door middel van beweging, spel, kinderyoga (stretching), onderlinge rugmassage (op de kledij), ademhalingsoefeningen, positieve gedachten en visualisaties.

Spelenderwijs krijgen de kinderen heel wat tools en vaardigheden mee waardoor ze zich beter in hun vel voelen, (meer) zelfvertrouwen krijgen, zich (beter) kunnen concentreren, beter slapen, (beter) met stress kunnen omgaan en hun grenzen (beter) leren kennen en leren aangeven.

Relax Kids heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

Deze lessen zijn geschikt voor kinderen van 3-10 jaar. Ik werk steeds in kleine groepjes van max 8 kindjes.

Voor wie en wanneer?

De kleuterreeks loopt van 10 september - 22 oktober. Elke maandag van 16:00-16:45.

De lessen voor kinderen van 6-10 jaar lopen het hele jaar door. Elke maandag van 17:15-18:15.

De lessen gaan door in Huisje 47, Westelsebaan 47, Averbode

Wat is de prijs?

De kleuterreeks kost 60 euro. Deze gaat door vanaf 4 inschrijvingen. De kleuterreeks is een vaste groep kleuters, instappen tussendoor is dus niet mogelijk.

Voor de lessen voor kinderen van 6-10 jaar kan je een 10-beurtenkaart aankopen voor 100 euro. Deze blijft 11 weken geldig, je kan dus 1 les inhalen. Je kan ook betalen voor een heel semester: van 10/09 tot en met 17 december (13 lessen) voor 120 euro. Je kan het hele jaar door instappen, een oefenles is gratis.

Vanaf het tweede kind dat deelneemt krijg je 10% korting.

Ben je benieuwd?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Huisje 47
Westelsebaan 47, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 100.0 Basistarief: 100,00 €
Thema
Gezondheid en wellness