Professionele bier- & whiskyproeverij Zichem - Bij Pastoar Munte - Ankeravond On Tour

Op donderdag 26 maart trekt het Anker On Tour naar Zichem. We zijn er te gast bij café Bij Pastoar Munte, dat in november 2017 zijn deuren opende in een lokaal gekend etablissement. Zaakvoerder Hans heeft een uitgebreid bierassortiment in huis en past dat geregeld aan. Je bent er aan het juiste adres om nieuwe bieren te leren kennen! Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en ...

Op donderdag 26 maart trekt het Anker On Tour naar Zichem. We zijn er te gast bij café Bij Pastoar Munte, dat in november 2017 zijn deuren opende in een lokaal gekend etablissement. Zaakvoerder Hans heeft een uitgebreid bierassortiment in huis en past dat geregeld aan. Je bent er aan het juiste adres om nieuwe bieren te leren kennen!

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Je zal de bieren van Het Anker ontdekken en hun smaakprofiel leren definiëren. Kan jij na deze avond de vier verschillende kruiden herkennen die in Gouden Carolus Tripel zitten? Dat dit bier de basis is voor het distilleren van een Belgische whisky die al 20 internationale prijzen gewonnen heeft, wist je misschien al. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat en welke toetsen je in onze whisky kan proeven, ontdek je tijdens de Ankeravond.

Je leert tijdens deze avond niet alleen de wondere wereld van bier en whisky kennen, maar ook het eeuwenoude verhaal van Het Anker. Stokers werden brouwers, brouwers werden stokers. En zo is de cirkel rond.

Wanneer: donderdag 26 maart | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15
Waar: Bij Pastoar Munte – Pater Richard van de Wouwerstraat 7, 3271 Zichem
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Reserveren noodzakelijk, schrijf je in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Bij Pastoar Munte
Pater Richard van de Wouwerstraat 7, 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Contact
els@hetanker.be
Telefoon: 015 28 71 41