Ontdek Scherpenheuvel samen met een gids

Ga op ontdekkingstocht in eigen land en ontdek ook de parels van het platteland, in dit geval het Hageland! We doen dat op een veilige manier, in groepjes van max. 15 personen. Het bedevaartcentrum SCHERPENHEUVEL is de stad van de barokke pracht en praal, de keerskatten en de folklore. Je kan ook zalig wandelen rond het vroegere vestingstadje. Heerlijk om een terrasje te doen! De gids wacht je ...

Ga op ontdekkingstocht in eigen land en ontdek ook de parels van het platteland, in dit geval het Hageland! We doen dat op een veilige manier, in groepjes van max. 15 personen.

Het bedevaartcentrum SCHERPENHEUVEL is de stad van de barokke pracht en praal, de keerskatten en de folklore. Je kan ook zalig wandelen rond het vroegere vestingstadje. Heerlijk om een terrasje te doen!

De gids wacht je tegen 14 u. op aan de basiliek. De wandelingen en bezoeken gebeuren in hoofdzaak in open lucht. In principe is de duur van een bezoek 1,5 tot 2,5 uur.

De kostprijs bedraagt 5 euro per persoon, ter plaatse te betalen aan de gids, met een maximum van 60 euro indien je voor een grote groep inschrijft. Op voorhand inschrijven via de dienst toerisme is verplicht. Je geeft je GSM-nummer op en krijgt meteen ook het GSM-nummer van de gids.

Naast deze begeleide wandeling heeft de Gidsenbond Scherpenheuvel-Zichem nog enkele data voor wandelingen vastgelegd:
12 juli: Averbode
26 juli: Zichem
2 augustus: Testelt
16 augustus: Averbode
23 augustus: Scherpenheuvel
30 augustus: Zichem
13 september: Zichem

Bezoek je onze stad liever op een ander moment? Je kan altijd een beroep doen op een toeristische gids, te boeken via de dienst Toerisme en dit ten laatste 2 dagen op voorhand.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Scherpenheuvel-zichem
Geen straat, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Reservatie
Telefoon: 013 77 20 81
Thema
Erfgoed