Omgaan met (je) hoogsensitiviteit’

Wat is hoogsensitiviteit precies? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon? Hoe ga je om met (je) hoogsensitiviteit? Wat zijn de valkuilen en hoe kom je meer in je eigen kracht te staan? Er worden praktische tips gegeven en er is ruimschoots tijd voorzien om vragen te beantwoorden. Een hoogsensitief persoon is meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en indrukken. ...

Wat is hoogsensitiviteit precies? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon? Hoe ga je om met (je) hoogsensitiviteit? Wat zijn de valkuilen en hoe kom je meer in je eigen kracht te staan? Er worden praktische tips gegeven en er is ruimschoots tijd voorzien om vragen te beantwoorden.

Een hoogsensitief persoon is meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en indrukken. Stressgerelateerde aandoeningen zoals aanhoudende vermoeidheid, CVS, burn-out, depressie en fibromyalgie liggen op de loer. Op een meer authentieke manier omgaan met hoogsensitiviteit en hierin het nodige zelfinzicht te verwerven kan zorgen voor meer evenwicht. Wat is hoogsensitiviteit precies? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon? Hoe ga je om met (je) hoogsensitiviteit? Wat zijn de valkuilen en hoe kom je meer in je eigen kracht te staan? Er is voldoende tijd voor praktische tips en vragen.

In samenwerking met Altijd geslaagd Noord-Hageland, GC den Egger, HSP Vlaanderen

Waar
GC den Egger
A. Nihoulstraat 74 , 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Vormingplus Oost-Brabant
Prijs
€ 11.0 Basistarief: 11.00€;Reductieprijs: 9.00€
Reservatie
Sign Up
info@vormingplusob.be
Telefoon: 016/525900
Thema
Gezondheid en zorg