Maurice Hermans & Friends: Altijd zal ik van je houden

Een leuke feelgood voorstelling voor het hele gezin ter herdenking van de 20ste sterfdag van Toon Hermans. In deze ode aan Toon worden bekende en onbekende liedjes gezongen, grappige gedichten gelezen en nooit eerder onthulde anekdotes verteld. En wie kan dat beter dan zijn eigen zoon Maurice Hermans? Samen met drie vocalisten (Sanne Gloria Verboom, Wendy Hoogendijk en Marco de Kramer) brengt ...

Een leuke feelgood voorstelling voor het hele gezin ter herdenking van de 20ste sterfdag van Toon Hermans.

In deze ode aan Toon worden bekende en onbekende liedjes gezongen, grappige gedichten gelezen en nooit eerder onthulde anekdotes verteld. En wie kan dat beter dan zijn eigen zoon Maurice Hermans? Samen met drie vocalisten (Sanne Gloria Verboom, Wendy Hoogendijk en Marco de Kramer) brengt hij in een speciale hommage de alom bekende klassiekers van zijn vader, zoals '24 rozen', 'Mediterranée', 'Ballonnetje', 'Mien waar is mijn feestneus', 'Vader gaat op stap' en 'De Tango van het blote kontje'. Maar ook vele andere mooie, grappige en autobiografische liedjes komen aan bod. De muzikale leiding van de avond is in handen van pianist Harrie Herfst.

De voorstelling is genoemd naar het laatste lied dat Toon Hermans samen met zoon Maurice zong in de Onemanshow van 1988, 'Altijd zal ik van je houden'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 17.0 Basistarief: 17,00 €; -21/+60: 15,00 €; ABO/+65: 13,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650
Thema
Tekst- en muziektheater