Maaike Cafmeyer en Peter De Graef: Hullep (NIEUWE DATUM)

Vertel je vaak sterke verhalen? Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Kom je charmant over? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Hou je van risico’s? Schep je wel eens op? Heb je geen enkele moeite met betrapt worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen ...

Vertel je vaak sterke verhalen? Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Kom je charmant over? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Hou je van risico’s? Schep je wel eens op? Heb je geen enkele moeite met betrapt worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maak je geen probleem van overspel? Vind je mensen die vertrouwen in jou hebben gesteld achterlijk en naïef als ze daardoor in de problemen zijn gekomen? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Een afkeer van verveling? Een sterk gevoel van eigenwaarde?

'Hullep' is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door drie muzikanten o.l.v. Frans Grapperhaus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
19/03 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 18.0 Basistarief: 18,00 €; -21/+60: 16,00 €; ABO: 14,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650
Thema
Humor en comedy