Loge10 theaterproducties: Oliver Twist

Vliegje

Een hartverwarmende familievoorstelling voor jong en oud! Dit jaar is het exact 180 jaar geleden dat het alom bekende boek van Charles Dickens verscheen. Tijd dus voor een theaterbewerking. Als weesjongen Oliver Twist ontsnapt uit het armenhuis en terechtkomt in de straten van Londen, ontmoet hij de dievenbende van Fagin. Oliver wordt ondergedompeld in de wereld van pickpockets en van dan af ...

Een hartverwarmende familievoorstelling voor jong en oud!

Dit jaar is het exact 180 jaar geleden dat het alom bekende boek van Charles Dickens verscheen. Tijd dus voor een theaterbewerking. Als weesjongen Oliver Twist ontsnapt uit het armenhuis en terechtkomt in de straten van Londen, ontmoet hij de dievenbende van Fagin. Oliver wordt ondergedompeld in de wereld van pickpockets en van dan af is zijn leven geen seconde meer zonder uitdaging. Maar Oliver zou Oliver niet zijn als zelfs in de moeilijkste omstandigheden hij niet het beste uit het leven zou halen.

Bendeleider Fagin wordt meesterijk gespeeld door Aron Wade. Verder bestaat de cast uit Andrea Croonenberghs als Nancy, Moora Vander Veken als Charlotte en Wim Stevens als Bill Sikes. Lulu Aertgeerts, Erik Goris, Wout Verstappen, Hans Ligtvoet en een jonge dievenbende maken het rijtje af.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 18.0 Basistarief: € 18,00,-21: € 16,00,+60: € 16,00,Youth drop (-18j): € 8,00,Abonnementstarief: € 14,00
Contact
info@denegger.be
Telefoon: 013460650