Loge10 Theaterproducties: De actrice (NIEUWE DATUM)

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van 'De Kersentuin'. Plots staat haar ex-man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt. Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren ...

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van 'De Kersentuin'. Plots staat haar ex-man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt.

Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen.

Met zijn vlotte pen is Peter Quilter erin geslaagd om prachtige dialogen te creëren waarin het theaterleven heel raak wordt weergegeven.

Een romantische komedie pur sang, die reeds met veel succes gespeeld werd in Brazilië, Duitsland, Bulgarije en Groot-Brittannië.

De cast bestaat uit twee klasbakken: Erik Goris en Myriam Bronzwaar. De regie is in handen van Bruno Van Heystraeten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
11/02 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; Korting -21/+60: 14,00 €; ABO: 12,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650
Thema
Humor en comedy