Lezing "Van stress naar Harmonie in één, twee, drie?" met PSYCH-K

Last van stress? Emotionele, relationele, gezondheids- of financiële problemen? Vind je jouw weg niet in je leven? Last van minderwaardigheidsgevoelens of machteloosheid? Wil je leren je “Eigen Leven” te gaan leiden i.p.v. “Overleven” en “Lijden”? Snel en doeltreffend je stress aanpakken zodat je tot rust en vrede komt in je denken, je relaties, je lichaam met PSYCH-K: gratis Introductie. ...

Last van stress? Emotionele, relationele, gezondheids- of financiële problemen? Vind je jouw weg niet in je leven? Last van minderwaardigheidsgevoelens of machteloosheid? Wil je leren je “Eigen Leven” te gaan leiden i.p.v. “Overleven” en “Lijden”? Snel en doeltreffend je stress aanpakken zodat je tot rust en vrede komt in je denken, je relaties, je lichaam met PSYCH-K: gratis Introductie.

Meer dan 95% van onze gedragingen en overtuigingen zijn onderbewust. Het vermogen om adequaat op te treden zowel op persoonlijk als professioneel vlak, wordt diepgaand beïnvloed door onze overtuigingen. Met PSYCH-K® kan je je onderbewuste herprogrammeren.

Vb.: "Ik ben competent", "Ik voel me krachtig", "Ik voel me veilig", "Ik kan…", "Ik vergeef…", …
° Stress transformeren in vrede en niet-gehecht zijn aan de situatie die ze oproept, zowel voor oude, actuele als toekomstige situaties.
° Overtuigingen die jouw leven in vrijheid belemmeren, snel veranderen in ondersteunende overtuigingen.
° Dit alles met de garantie dat de veranderingen in jouw en andermans hoogste belang zijn.
Voor wie: voor iedereen, zowel voor persoonlijke groei als in de professionele praktijk. Voor al wie met stress, preventiebeleid, het leven te maken heeft zowel voor ouders, leerkrachten, als kinderen vanaf ong. 8 jaar
Waar: Celeste, Eggersberg 27 te 3270 Scherpenheuvel
Instructor: Martine Tondeur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Martine Tondeur
Eggersberg 27, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Celeste Holistische Praktijk
Prijs
gratis
Contact
Fax: 0478 813 185
Thema
Gezondheid en wellness