Kleur en Passie van Jonaz Heyninck, Inga Falkowska, Margaret Bolinska en Bert Vangerven

Jonaz Heyninck, Inga Falkowska, Margaret Bolinska en Bert Vangerven zijn gedreven en gepassioneerde kunstenaars. Hun werk laat je niet koud. Inga Falkowska Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft. Ze streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware ...

Jonaz Heyninck, Inga Falkowska, Margaret Bolinska en Bert Vangerven zijn gedreven en gepassioneerde kunstenaars. Hun werk laat je niet koud.

Inga Falkowska
Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft. Ze streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware natuur van het menselijk wezen te vatten. Een gevoel van samenhorigheid creëren is de essentie van haar kunst, haar werken gaan van symbolisme tot expressionisme Ze kiest steevast voor acrylverf en oliepastels.

Margaret Bolinska
Maak kennis met de sterk expressieve wereld van Margaret Bolinska, een zeer veelzijdige artieste, geboeid door verschillende schildertechnieken. Haar visie op de wereld verbeeldt zij in verschillend werk en maakt zij gebruik van verschillend materiaal. Haar kunst weerspiegelt haar diepe gevoelens en haar spontaniteit. Dat is de zoektocht naar het onbekende. Het voortdurend bespelen van het onbekende met veel dynamiek, beweging en passie resulteert in kleurrijke werken met veel kracht. Het” leeft” op haar doek. Van impressionistische vormen en beelden naar haar eigen, specifieke stijl, waar ligt unieke kracht van haar kunst.

Jonaz Heyninck
In zijn schilderkunst maakt hij gebruik van primitieve en naïve vormen met fantasie figuren en abstracte elementen in een eigen beeldtaal. Hij noemt het primitivisme. Het wordt opgezet in spontaniteit met vrije stijl zonder regels of strakheid en met inspiratiebron mens, dier en natuur gevormd in een mix van heldere kleuren. De kijker moet zich in het werk kunnen plaatsen en zijn eigen verhaal vinden.

Bert Vangerven
Bert is een artistieke duizendpoot. Meer dan twintig jaar zoeken, experimenteren en creëren in alle dimensies. Weinige disciplines zijn hem onbekend. Van houten en metalen constructies, werken in gips tot uit steen gekapte beelden, van lichtend glas tot kleurrijke schilderijen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Hangar14
Poelbergstraat 14, 3270 Scherpenheuvel (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
24/10 om 14:00 | 25/10 om 14:00
Organisatie
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@hangar14.be
Fax: 0472 905087
Thema
Schilderkunst