Katelijne Verbeke & Warre Borgmans: K.A.L.M.

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is een rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat. De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft ...

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is een rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.

De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. De twee beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om jouw leven te veranderen.

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kennen elkaar al jaar en dag en kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?

Tekst: Dimitri Leue

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 17.0 Basistarief: 17,00 €; -21/+60: 15,00 €; ABO: 13,00 €; -18: 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013 46 06 50