Je (feest)tafel stylen met tweedehands schatten en vonsten

Oud. Dat is niet ouderwets. En tweedehands. Dat kan zeker nog meer dan een rondje mee. Wendy Sevenants van Tafels Met Een Verhaal is een creatieve tafel- & feeststyliste die er ongelooflijk blij van wordt om spullen een tweede leven te geven. Gedateerde borden, vergeten kringdingen en schalen met een hoekske af. Die combineert ze gewoon tot nieuw samengestelde serviezen en originele ...

Oud. Dat is niet ouderwets. En tweedehands. Dat kan zeker nog meer dan een rondje mee.

Wendy Sevenants van Tafels Met Een Verhaal is een creatieve tafel- & feeststyliste die er ongelooflijk blij van wordt om spullen een tweede leven te geven.

Gedateerde borden, vergeten kringdingen en schalen met een hoekske af. Die combineert ze gewoon tot nieuw samengestelde serviezen en originele decoratie stuff. Om jouw (feest)tafel, event of etalage op een kei-originele manier in te kleden.

Op zoek naar tonnen tips and tricks, de leukste ideeën & how to's om van jouw tafel een waar verhaal te maken? Reserveer dan snel je plek aan de workshoptafel. Pak een koffieke en een koekske en laat je inspireren!

Oja. Vergeet ook zeker niet enkele stuks van jouw servies, bestek, glaswerk, ... mee te brengen zodat je meteen interactief aan de slag kan gaan en ter plekke leert combineren en decoreren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Het Snuisterhuis
westelsebaan 133, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 30.0 Basistarief: 30,00 €
Thema
Creativiteit