Jazzisfaction Big Band invites: Philip Catherine

De Jazzisfaction Big Band, onder leiding van dirigent Chris Vandeweyer, is sinds 2015 het 'huisorkest' van GC den egger. De bigband won verschillende nationale en internationale wedstrijden en speelde al memorabele concerten met o.a. Gary Smulyan, Bert Joris, Phil Abraham, Don Menza, Scott Hamilton, Stephane Belmondo en Denise Jannah. Voor hun jaarlijks concert in Scherpenheuvel nodigt de ...

De Jazzisfaction Big Band, onder leiding van dirigent Chris Vandeweyer, is sinds 2015 het 'huisorkest' van GC den egger. De bigband won verschillende nationale en internationale wedstrijden en speelde al memorabele concerten met o.a. Gary Smulyan, Bert Joris, Phil Abraham, Don Menza, Scott Hamilton, Stephane Belmondo en Denise Jannah.

Voor hun jaarlijks concert in Scherpenheuvel nodigt de bigband opnieuw een grote naam uit de Europese jazzwereld uit: Philip Catherine is door zijn unieke stijl en klankkleur en zijn lyrische composities één van de meest geroemde en invloedrijke gitaristen in het genre. De vingervlugge snarenvirtuoos speelde al in prestigieuze concertzalen als de Carnegie Hall in New York en de Parijse Olympia, werkte samen met legendes als Chet Baker en Charlie Mingus en bracht meer dan 20 platen uit. Een niet te missen afsluiter van het seizoen dus!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; -21/+60: 14,00 €; ABO/+65: 12,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650
Thema
Jazz en blues