Infosessie Klimaatproject Energiebesparing KMOs Noord-Hageland

Tijdens de online infosessie op di 29/9 of do 1/10 komt u alles te weten over het project zelf en de voorwaarden tot deelname. KMO’s uit Noord-Hageland die efficiënter willen omgaan met hun energieverbruik, hun energiekost willen verlagen of hun CO2 emissies willen verminderen kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan een klimaatproject gesubsidieerd door de provincie Vlaams-Brabant. ...

Tijdens de online infosessie op di 29/9 of do 1/10 komt u alles te weten over het project zelf en de voorwaarden tot deelname.

KMO’s uit Noord-Hageland die efficiënter willen omgaan met hun energieverbruik, hun energiekost willen verlagen of hun CO2 emissies willen verminderen kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan een klimaatproject gesubsidieerd door de provincie Vlaams-Brabant. Streefdoel is tot 20% energie te besparen en daardoor een belangrijke bijdrage te leveren aan de noodzakelijke energietransitie.

Voor inschrijving voor de infosessies volstaat een email naar transitie_scherpenheuvelzichem@live.be met vermelding van de gewenste datum om de link te ontvangen.

Klimaatproject met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Online
Online , 3290 Diest
Wanneer
29/09 om 12:30 | 01/10 om 12:30
Thema
Milieu en natuur