Het Prethuis: Brasschaatse huisvrouwen

Brasschaat is een vrouwenclubje rijker. Vijf ‘vriendinnen’ besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes een interessante gast uitnodigt, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten. Ze is in haar nopjes ...

Brasschaat is een vrouwenclubje rijker. Vijf ‘vriendinnen’ besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes een interessante gast uitnodigt, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten. Ze is in haar nopjes want aan haar 'mystery guest' kan geen enkele ‘vriendin’ tippen.

Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss, Ridge Forrester uit 'The bold and the beautiful'). De vrouwen weten niet wat hen overkomt. Hoe heeft ze dit kunnen klaarspelen?

'Brasschaatse huisvrouwen' is een heerlijk decadente komedie. Sprankelend als vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Met: Ronn Moss, Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gürbüz, Katrien De Becker, Martine De Jager en Guillaume Devos

Sommige passages zijn in het Engels, in dat geval is er steeds boventiteling te zien, zodat niemand iets hoeft te missen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 19.0 Basistarief: 19,00 €; -21/+60: 17,00 €; ABO: 15,00 €; Youth drop (-18): 8,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650