Gratis digitale infoavond voor wie gaat (ver)bouwen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de betrouwbare aannemers van Energiek Wonen en de inzet van een renovatiebegeleider geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO en de gemeenten je graag een duwtje in de rug. Wil je meer weten over Energiek Wonen en renovatiebegeleiding? Schrijf je dan in op deze digitale infoavond van Energiehuis IGO voor alle inwoners van de gemeentes Aarschot, ...

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de betrouwbare aannemers van Energiek Wonen en de inzet van een renovatiebegeleider geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Wil je meer weten over Energiek Wonen en renovatiebegeleiding? Schrijf je dan in op deze digitale infoavond van Energiehuis IGO voor alle inwoners van de gemeentes Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via het inschrijvingsformulier op https://bit.ly/33D9OHG.
Wel geïnteresseerd, maar geen inwoner van één van bovenstaande gemeentes? Het overzicht van onze andere infoavonden vind je op onze website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Online
Online , 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
16/06 om 19:30
Organisatie
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie