Gene Thomas: Omsingeld (NIEUWE DATUM)

In de theatertour 'Omsingeld' neemt Gene Thomas je mee op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen. In deze pakkende voorstelling vertelt Gene grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, van X-Session tot Liefde voor ...

In de theatertour 'Omsingeld' neemt Gene Thomas je mee op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen.

In deze pakkende voorstelling vertelt Gene grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, van X-Session tot Liefde voor muziek en alles ertussen.

Sinds mei ligt Genes nieuwste, driedubbele best of cd 'Omsingeld' in de winkels met daarop 47 liedjes die zijn hele carrière omspannen. Uiteraard zal die ook te koop zijn na het concert in den egger.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 18.0 Basistarief: 18,00 €; ABO/-26: 15,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650