Extra kennismakingslessen yoga en relaxyoga

Telkens wanneer daar voldoende interesse voor is, geef ik een extra kennismakingsles in groep. Deze les duurt 1 uur en 15 minuten en is een mix tussen yoga en relaxyoga, zodat je kan ervaren wat jou het meeste aanspreekt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk (er zijn maximum 7 plaatsen per les). Een extra kennismakingsles kan doorgaan op een donderdag- of vrijdagavond of in het weekend ...

Telkens wanneer daar voldoende interesse voor is, geef ik een extra kennismakingsles in groep. Deze les duurt 1 uur en 15 minuten en is een mix tussen yoga en relaxyoga, zodat je kan ervaren wat jou het meeste aanspreekt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk (er zijn maximum 7 plaatsen per les).

Een extra kennismakingsles kan doorgaan op een donderdag- of vrijdagavond of in het weekend (zaterdag of zondag: overdag of 's avonds). Nadat je mij hebt laten weten welke van die momenten voor jou passen, verwittig ik jou zodra er minstens 4 personen op hetzelfde moment kunnen komen (hoe meer momenten iedereen opgeeft, hoe meer kans er uiteraard is dat een les kan doorgaan). De kennismakingsles gaat door op de eerstvolgende datum, waarvoor minstens 4 personen inschrijven.

Na die kennismakingsles kan je eventueel aansluiten bij een bestaande groepsles waar nog plaats vrij is.

Lessenrooster groepslessen:
maandagavond: 18u45 tot 20u: yoga
maandagavond: 20u30 tot 21u30: relaxyoga
dinsdagavond: 18u45 tot 19u45: relaxyoga
dinsdagavond: 20u15 tot 21u30: yoga
woensdagvoormiddag: 10u30 tot 11u45: mix van yoga en relaxyoga
woensdagavond: 18u45 tot 20u: yoga
woensdagavond: 20u30 tot 21u30: relaxyoga (gaat voorlopig niet meer door)
donderdagvoormiddag: 10u30 tot 11u45: yoga

Vooraf inschrijven steeds noodzakelijk, ook voor kennismakingslessen.

Er is geen onderscheid tussen lessen voor beginners en gevorderden: alle lessen zijn gemengd toegankelijk; door het beperkt aantal deelnemers (max. 7 per les), kan ik individuele aanpassingen geven tijdens de les: eerst geef ik een basisuitvoering voor beginners (voor gevorderden dient die als opwarming); beginners krijgen daarna extra uitleg en aanpassingen indien nodig, zodat ze mee kunnen volgen zonder zich te forceren; gevorderden krijgen intensere variaties, zodat iedereen zich op zijn eigen niveau verder kan ontwikkelen.


Korte beschrijving van de soorten lessen:
Yoga: mix van alle soorten houdingen, zowel dynamische als statische uitvoeringen. Uiteraard komt ook ontspanning aan bod. De lessen zijn vooral gericht op een meditatieve beleving met relatief eenvoudige houdingen, die voor iedereen toegankelijk zijn, dus zonder intense houdingen en series.

Relaxyoga: duurt slechts 1u, vooral gericht op ontspanning.
Aanbevolen bij (over)vermoeidheid, stress, zwakke fysieke conditie, nood aan rust en ontspanning. Omdat het ook als je gestrest of (over)vermoeid bent of een zwakke fysieke conditie hebt, belangrijk is om kracht te ontwikkelen, komen in deze les ook enkele houdingen voor die dit ontwikkelen, dus het is geen les met enkel ontspanning.


Prijzen groepslessen vanaf september 2014:

Kennismakingsles: 10€ per les (max. 2 kennismakingslessen mogelijk, daarna dien je een beurtenkaart te kopen).

Beurtenkaart:
Persoonlijk, 1 jaar geldig, goedkoper naarmate je meer lessen volgt:
* 90€ voor 10 beurten.
* vanaf de tweede beurtenkaart: 80€ voor 10 beurten.
* voor de betaling van een derde (en daaropvolgende) beurtenkaart in éénzelfde schooljaar (telkens van september tot augustus): 60€ voor 10 beurten.

Terugbetalingen van beurtenkaarten zijn in geen enkel geval mogelijk. Het is wel mogelijk om het saldo van een beurtenkaart op te gebruiken in privélessen (indien het saldo niet voldoende is, betaal je het verschil bij).

Indien je door omstandigheden tijdelijk niet naar de lessen kan komen, is een verlenging van een beurtenkaart mogelijk: per verlenging, die telkens geldig is voor 1 jaar, wordt 1 beurt van je beurtenkaart afgetrokken.

Keuze tussen 2 systemen: vaste plaats of losse beurten:

Vaste plaats: de eerste 7 personen per lesmoment, die wekelijks op hetzelfde lesmoment willen komen, kunnen bij de inschrijving een vaste plaats reserveren voor een vast lesmoment per week. Dan wordt voor elke lesweek een beurt aangerekend, ook wanneer je niet aanwezig bent.

Wanneer je minstens 2 uur op voorhand verwittigd hebt en de eerste 2x per schooljaar wanneer je niet tijdig kan verwittigen wegens onvoorziene omstandigheden, heb je recht op een inhaalles, die je kan opnemen op een ander lesmoment wanneer er nog plaats vrij is. Indien je niet op een ander lesmoment kan komen, mag je inhaallessen ook opnemen op je vast lesmoment binnen de 3 lesweken nadat je beurtenkaart was opgebruikt. Het aantal inhaallessen per beurtenkaart is beperkt tot maximum 3.

Losse beurten: indien je niet regelmatig naar hetzelfde lesmoment komt of indien er reeds 7 personen ingeschreven zijn met een vaste plaats. Je maakt dan aparte reserveringen wanneer je naar een les wil komen en je kan dan enkel komen wanneer er op dat moment nog plaats vrij is. Ook wanneer een lesmoment in principe volzet is, komt er regelmatig plaats vrij, omdat iemand met een vaste plaats soms niet naar een les kan komen.

Reserveren kan vanaf 1 maand op voorhand tot 2u voor de les via mail; daarna kan het enkel via telefoon (best naar mijn GSM), sms of via een online reserveringssysteem (opgelet: ik ben niet bereikbaar wanneer ik les geef). Je kan enkel naar de les komen wanneer je een bevestiging ontvangen hebt dat er nog plaats vrij is (in het online reserveringssysteem kan je dat rechtstreeks zien en kan je reserveren tot 5 minuten voor de start van de les).

Elke gereserveerde beurt wordt aangerekend (ook indien je niet aanwezig bent), behalve indien je minstens 2 uur op voorhand verwittigd hebt en behalve de eerste 2x per schooljaar wanneer je niet tijdig kan verwittigen wegens onvoorziene omstandigheden.

Voor elke lesweek waarin een les volzet of geannuleerd is, verlengt de geldigheidsduur van je beurtenkaart ter compensatie met 1 week.


Indien je liever niet wil wachten tot de volgende kennismakingslessen in groep, omdat je eerder wil starten, kan je één of enkele privélessen volgen (informatie over prijzen vind je op de website of kan je aanvragen via mail of telefoon). Daarna kan je eventueel aansluiten bij een groepsles waar nog plaats vrij is.

Contact: Agna Verlaenen, Martensstraat 27, 3271 Averbode
Tel.: 013/ 29 04 34 GSM: 0472/ 74 03 24
email: agna.verlaenen@live.be website: http://users.telenet.be/shantosha

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Yogaruimte bij mij thuis
Martensstraat 27, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Van 12 september 2016 tot 31 augustus 2017
Organisatie
Shantosha Yoga Averbode
Prijs
€ 10.0 Kennismakingslessen: 10€ per les (opm.: max. 2 kennismakingslessen mogelijk, daarna dien je een beurtenkaart te kopen).Beurtenkaarten zijn persoonlijk, 1 jaar geldig en worden goedkoper naarmate je meer lessen volgt: * 90€ voor 10 beurten. * vanaf de tweede beurtenkaart: 80€ voor 10 beurten. * voor de betaling van een derde of vierde beurtenkaart in éénzelfde schooljaar (telkens van september tot augustus): 60€ voor 10 beurten.
Contact
agna.verlaenen@live.be
Telefoon: 013/290434, 0472/740324
Thema
Gezondheid en zorg