Drive-in Movie @ den egger: Onward

Onze gemeente verrast je met een allereerste drive-in movie en een geweldige familiefilm ONWARD (Vlaams gesproken). Reserveer vooraf uw (parking)plaatsje via www.denegger.be. De reservaties starten op vrijdag 26 juni vanaf 9u. Reservatie is verplicht. Per wagen en per film kost een ticketje slechts 5 €. De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm en de klank wordt via een FM-kanaal op ...

Onze gemeente verrast je met een allereerste drive-in movie en een geweldige familiefilm ONWARD (Vlaams gesproken). Reserveer vooraf uw (parking)plaatsje via www.denegger.be. De reservaties starten op vrijdag 26 juni vanaf 9u. Reservatie is verplicht. Per wagen en per film kost een ticketje slechts 5 €.
De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm en de klank wordt via een FM-kanaal op uw radio weergegeven. Breng je familie en/of vrienden mee en zorg gerust voor je eigen knabbeltje en drankje. Maak er in je auto de leukste bubbel van de voorbije maanden van!
ONWARD, 19 uur.
Het verhaal speelt zich af in een wereld die verwant is aan die van Lord of the Rings. Elfen, eenhoorns, cyclopen, centaurs, draken en andere wezens leven er zij aan zij. De modernisering heeft zich echter ingezet. Elektriciteit, computers en smartphones hebben de magie van weleer verdrongen.
In die wereld dromen de elf Ian en zijn oudere broer Barley van een ontmoeting met hun vader die ze verloren toen ze nog zuigelingen waren. Op zijn zestiende verjaardag krijgt Ian tot zijn grote verbazing een tot op die dag verborgen gehouden cadeau: een toverstaf van zijn vader met een bijhorende magische steen, waarmee hun vader voor vierentwintig uur uit het dodenrijk kan worden teruggetoverd. Door het gekibbel van de broers loopt er echter iets fout en ziet het duo zich genoodzaakt om eropuit te trekken om hun fout te herstellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €