Drive-in Movie @ den egger - Knives Out

Onze gemeente verrast je met een allereerste drive-in movie. Reserveer vooraf uw (parking)plaatsje via www.denegger.be. De reservaties starten op vrijdag 26 juni vanaf 9u. Reservatie is verplicht. Per wagen en per film kost een ticketje slechts 5 €. De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm en de klank wordt via een FM-kanaal op uw radio weergegeven. Breng je familie en/of vrienden ...

Onze gemeente verrast je met een allereerste drive-in movie. Reserveer vooraf uw (parking)plaatsje via www.denegger.be. De reservaties starten op vrijdag 26 juni vanaf 9u. Reservatie is verplicht. Per wagen en per film kost een ticketje slechts 5 €.
De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm en de klank wordt via een FM-kanaal op uw radio weergegeven. Breng je familie en/of vrienden mee en zorg gerust voor je eigen knabbeltje en drankje. Maak er in je auto de leukste bubbel van de voorbije maanden van!
KNIVES OUT, 22 uur.
‘Knives Out’ is een klassieke whodunit in een modern jasje: een Agatha Christie-achtig verhaal vol personages met een motief om de miljonair uit de weg te ruimen. Een detective met filosofische inslag –best geestig neergezet door James Bond-acteur Daniel Craig– bijt zich in de zaak vast en diept steeds meer onmin op tussen de familieleden, aangevuld met een hedendaagse variant op de spreekwoordelijke butler: een verpleegkundige uit een Zuid-Amerikaans land, een land waarvan niemand de naam kan onthouden.
Voor de hedendaagse kijker heeft ‘Knives Out’ een bedaagd tempo en een eerder opgewekte dan snijdende spanning, maar dat is nu precies de sterkte van deze film. Via de speurneus maken we een ronde langs de ruziënde betrokkenen, met zichtbaar plezier in ouderwets, geweldig acteren door vedettes als Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Chris Evans en Don Johnson. Dit zijn geen mensen met wie je meeleeft, maar allemaal figuurtjes in een puzzel, de puzzel die moet worden opgelost. De makers zorgen er ondertussen voor dat de weg ernaartoe speels en vermakelijk is. Spanning en humor samengebundeld; kom dat zien ! Kom dat oplossen !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €