Diamonds on the Rocks: Beautiful noise

Diamonds on the Rocks is uniek. Zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens is immers gezegend met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een zevenkoppige band achter zich die als geen ander de eigenzinnige sound van Neil weet te interpreteren en naar eigen hand te zetten. Door hun speelplezier en ...

Diamonds on the Rocks is uniek. Zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens is immers gezegend met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een zevenkoppige band achter zich die als geen ander de eigenzinnige sound van Neil weet te interpreteren en naar eigen hand te zetten. Door hun speelplezier en enthousiasme gaat de zaal keer op keer plat!

In 'Beautiful noise' grasduint de band verder in het rijkgevulde songbook van de legendarische Amerikaanse zanger. De Diamonds hebben al zo veel op het podium gestaan dat het volledige repertoire van Neil in hun vingers zit en ze al zijn nummers aankunnen.

Een muzikale hoogmis!

Bezetting: Kris ‘Kirri’ Valvekens (lead vocals, gitaar), Jan Cuyvers (drums), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (bas), Niels Verheest (piano, orgel), Luc Canters (gitaar), Emilie Leysen (zang) en Nathalie Van den Meutter (zang)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; -21/+60: 14,00 €; ABO/+65: 12,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650